Att vandra från Eskilstuna till Malmö iförd Fairtrade-banandräkt? Självklart ska vi göra det!

torsdag 5 februari 2015

I rörelse framåt!

Tack världen för Internet. Tack var det har nu flera hundra, både privatpersoner men också företag och organisationer, runt om i Sverige uppmärksammat och stöttar det vi ska göra. Arbetet går säkert framåt och vi förbereder oss på så många sätt vi kan!

Till exempel är vi högst medvetna om att en vandring på 2-3 mil per dag i drygt tre veckor kommer att belasta våra kroppar rejält. Vi båda är bra tränade i grunden och tränar tillsammans flera dagar i veckan, men vi vill ändå förbereda oss mer exakt på just den typ av belastning vi kommer utsättas för! Därför har vi tagit hjälp av en lic. personlig tränare, officer i militären, som är väl insatt i vandringens och belastningens värld. Vi får tips och råd på vad vi kan göra innan och under vandringen, träningsupplägg och en kontakt att ringa om vi behöver vidare hjälp.

Vi har också knutit god kontakt med friluftsliv-butiken här i Eskilstuna som hjälper oss med utrustning och även kontakt med sponsorer. Det är vi tacksamma för! Genom dem ska vi på möte med ett företag som vill sponsra oss med kängor och ev vandrarkläder, mer om det senare.

I morgon ska vi bli intervjuade av Eskilstuna kuriren.

Något i stil med 48 dagar kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar