Att vandra från Eskilstuna till Malmö iförd Fairtrade-banandräkt? Självklart ska vi göra det!

tisdag 17 februari 2015

Vi är tacksamma för allt stöd

Fullt kontor pågår varje dag, vi båda tycker det är väldigt kul att planera, skapa texter, strukturera, fixa och ordna. Tur att vi får Fairtrade-fika från Eskilstuna folkhögskola så vi orkar lite till!:)

Vi kan glatt meddela att vi fått vårt första boende. Ekebacken Hotell & konferens (www.ekebacken.net) i Markaryd vill vara med och stödja Bananvandringen med en natt. Det är vi tacksamma för!


Vi vill också tacka Sackeus (www.sackeus.se) som är med på tåget med sina fantastiska produkter. De var en av de allra första aktörerna idén om fattigdomsbekämpning genom rättvis handel.Även The House of Fair Trade (www.housefairtrade.se) engagerar sig i projektet och stödjer oss med prudukter! De är ett import- och grossistföretag som är 100% Fair Trade och arbetar aktivt på ett sätt som är ekonomiskt och miljömässigt sunt för både producenter och konsumenter.Nästa tisdag är vi inbjudna till mässa iförda våra banandräkter i Klosterkyrka 18:30. Efter mässan finns vi där för församlingens ungdomar som kan ställa frågor och prata om Fairtrade

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar