Att vandra från Eskilstuna till Malmö iförd Fairtrade-banandräkt? Självklart ska vi göra det!

måndag 30 mars 2015

Linköping

Vilodagen är kommen! Och så himla fint att få spendera vår morgon på Hilma Winblads med kaffe efter kaffe i lugn och ro. Där råkade vi också trilla in på pensionärernas måndags-kafferep. Kul att få nå den äldre generationen också, som kanske inte ser oss genom just sociala medier! Tack för att vi fick bo hos er!
Då vädergudarna vaknat på fel sida även idag tänkte vi att lite extra impregnering nog skulle sitta fint. Det fick vi från D.M CO ARTISANS OF ATTIRE. Tack!
Sedan var det dags att sprida lite mer glädje och rättvisa i form av choklad från Sackeus och bananchips från House of fairtrade till de förbipasserande utanför Linköping Fair Trade Shop. Extra kul är det när unga intresserar sig och ställer frågor!
Efter lite posering framför korrens kamera föll det sig så att fotografen tyckte att Bananvandringen minsann är något att föreviga. Han pep genast iväg till närmsta tatueringsstudio och sagt och gjort, en timme senare sponsrings-tatuerades vi under mediabevakning!
På apoteket senare skulle vi köpa ny skavsårstejp. Kvinnan i kassan ville både ta bild på oss, då hon och hennes man sett oss i en rondell igår och han varit lyrisk över två gående bananer, men också skänka skavsårstejpen då hon gillade vårt projekt. Tack apoteket hjärtat!
Nu ligger vi ganska färdiga i mjuka sängar på Elite Hotell i Linköping. I morgon vandrar vi vidare mot Mantorp.
Vi tänker på vilken resa vi faktiskt får vara med om. Så många människor vi får träffa och prata med, så mycket fin natur vi vandrat genom, så mycket erfarenheter. Och än har vi bara gått 6 dagar och har 20 kvar! En sak har vi lärt oss: vad som helst kan hända, och allt går om man bara vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar